İZMİR / MENEMEN - Şehit Er Serdar Amak Ortaokulu

May

Matematik Öğretmenimiz Safiye ÖZÇİFTÇİ'nin Trafik ve İlk Yardım Haftası ile ilgili kendi seslendirmesini yaptığı ve hazırlamış olduğu video.Öğretmenimize emeği ve özverisi için çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkulu bir şekilde kutlanması için çaba gösteren tören ekibimize, öğrenci ve öğretmenlerimize, törenimize katılarak bizleri onurlandıran konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Bugün yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı koşusunda öğrencilerimizden;

Yıldız Erkeklerde Berat ÇAĞIL 1.

Yıldız Kızlarda Ecrin YOLCU  1.

Yıldız Erkeklerde Samet AKTAŞ 3.

Küçük Erkeklerde Serkan AKTAŞ 4. olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hafize GİDER'e emeği için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimize Matematik sevgisini kazandırmak ve Matematik dersine karşı ilgilerini artırmak için Dünya Pi Günü etkinliği kapsamında Origami sanatı ile sergi hazırlayan, emek veren Matematik Öğretmenimiz Safiye ÖZÇİFTÇİ'ye ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun arka bahçesinde yapacağımız yeşil alan çalışmamız için destek olan Menemen Belediye Başkanı Aydın PEHLİVAN'a,Türkçe Öğretmenimiz Nur Merve OKTAY'a,Menemen Belediyesi personellerine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kazan dairemizin soğuk ve sıcak su kollektörleri değiştirildi.Aynı zamanda kantin dahil geçmiş yıllarda delinmiş olan su tesisasıtının boruları değiştirildi.Okul binamızda olmayan su vanası takıldı.Tüm sınıflarımızın boyama işlemi yapıldı.

Şbt

Öğretmenlerimize Müdür Yardımcımız aynı zamanda Bilişim Öğretmenimiz Erdal OY tarafından kodlama eğitimi verildi.Müdür Yardımcımız Erdal OY'a emekleri için teşekkür ederiz.

Şbt

15.02.2024 tarihinde Menemen Cumhuriyet Meydanında Filistin Halkına Destek amaçlı düzenlenen kermes etkinliğinde katkı sağlayan tüm velilerimize, Okul Aile Birliği Başkanımız Nuriya ÜÇKAN EVREN'e, Müdür Yardımcımız Erdal OY'a, Din Kültürü Öğretmenimiz Mehmet GURBETOĞLUNA,velilerimize duyura yaparak katkı sağlamakta öncülük eden tüm sınıf  öğretmenlerimize, katılım sağlayan Anaokulu velilerimize, öğrencilerimiz Yakup BALEN ve Barkın PEKÖZ'e çok teşekkür ediyorum.

Hakan DEMİR

Okul Müdürü

Ara

Menemen GÖLPAK Spor Tesislerinde yapılan Atatürk Koşusunda Yıldız Kızlar kategorisinde 7-D sınıfı öğrencimiz Ecrin YOLCU 1. Yıldız Erkekler Kategorisinde 8-B sınıfından Berat ÇAĞIL 3. Mehmet Kaan ŞAHİN 4. olarak okulumuza madalya kazandırdılar.Öğrencilerimizi kutluyor,öğrencilerimizin takibini yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Hafize GİDER'e teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık 2023-Ocak 2024 ayları etkinliklerimiz.Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Menemen  2.Mahalli Yıldız Erkekler Futsal müsabakasında 1.olarak şampiyonluk kupası aldık.Madalya ve kupamız okulumuza ismini veren Şehidimiz Serdar AMAK'ın amcası Abdurrahman AMAK tarafından takdim edildi.Öğrencilerimizi canıgönülden tebrik eder, İrşad PEKÖZ hocamıza ve Hafize GİDER hocamıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ara

Yıllık Periyodik Elektrik Kontrol sonucu tespit ettiğimiz elektrik ile ilgili tüm eksiklerimiz giderilmiştir.

Ara

Kız çocuklarımızın Spora ve Futbola olan ilgilerinden dolayı bizlerle iletişime geçerek gerekli desteği sağlayıp Kadın Futbol Takımını kurmamıza vesile olan ,öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmek için gönüllü olarak büyük bir özveriyle bu çalışmayı yürüten Menemen Gençlik Spor Klubü altyapı koordinatörü Volkan EVREN hocamıza ve Kadın Futbol hocamız Gurbet GÖKTAŞ'a çok teşekkür ederiz.